Psalo se, že mobilní aplikace DoosanCONNECT umožní dávat povely strojům

Scroluj dolů

Nová mobilní aplikace DoosanCONNECT umožní dávat povely strojům a volat do servisu

Společnost Doosan spustila novou mobilní aplikaci pro zařízení Apple a Android určenou pro úspěšný systém správy vozového parku a majetku, DoosanCONNECT™ TMS2.0, který nyní pokrývá více než 80 000 rypadel, kolových nakladačů a kloubových sklápěčů (ADT) Doosan po celém světě.

Podle společnosti Doosan poskytuje telematický systém DoosanCONNECT zákazníkům významné výhody poskytnutím provozních dat

Kromě standardních funkcí, které zajišťuje systém DoosanCONNECT, nabízí mobilní aplikace nové funkce jako jsou povely strojům a volání do servisu, kdy aplikace spojí zákazníka přímo se servisem prodejce Doosan, a možnost chatu pro odesílání zpráv poskytovateli služeb. Mobilní podpora pro systém DoosanCONNECT TMS2.0 je nabízena pouze v oblastech, kde je k dispozici síťová služba 2G/3G. V dalších měsících tohoto roku bude k dispozici nová generace systému DoosanCONNECT TMS3.0 pro nové stroje Doosan '-7'.

Telematický systém DoosanCONNECT umožňuje správcům vozového parku sestavit řadu reportů. Zdroj foto - tisková zpráva Doosan

Telematický systém DoosanCONNECT umožňuje správcům vozového parku sestavit řadu reportů

Systém DoosanCONNECT je navržen tak, aby zvyšoval efektivitu správy staveniště a provozu zařízení prostřednictvím monitoringu dat v reálném čase. Kontroluje stav motoru a hydraulického systému strojů Doosan a dalších stavebních zařízení a k poskytuje informací, mapy a vizuálů o jejich umístění a dostupnosti. Majitelé strojů Doosan dostávají měsíční zprávu o provozu zařízení, a mohou tak efektivně řídit svůj vozový park na základě podrobných informací o provozních hodinách a spotřebě paliva i díky včasným reakcím na požadavek výměny filtru a oleje.

Doosan plánuje rozšíření rozsahu systému DoosanCONNECT

Doosan má v plánu dál rozšiřovat typy zařízení pokrytých systémem DoosanCONNECT a vyvíjet různé služby založené na telematickém systému ke správě spotřebního materiálu a poskytování vylepšených balíčků údržby.

Systém DoosanCONNECT poskytuje komplexní informace o výkonu stroje v duálním režimu (satelitní, mobilní síť). V současné době je jediným nástrojem tohoto typu, který zvládne zajistit takovou úroveň informací a takové množství dat, které umožňují snížení nákladů a zvýšení efektivnosti práce.

Systém DoosanCONNECT poskytuje komplexní informace o výkonu stroje v duálním režimu (satelitní, mobilní síť). Zdroj foto - tisková zpráva Doosan

Systém DoosanCONNECT poskytuje komplexní informace o výkonu stroje v duálním režimu

Telematický systém DoosanCONNECT umožňuje správcům vozového parku sestavit řadu reportů, včetně informací o stavu vozového parku, podrobností o stroji, poloze, provozních hodinách, spotřebě paliva, době nečinného motoru v porovnání s dobou práce, chybových kódech stroje, výstražném systému motoru, historii údržby a zprávách o využívání zařízení.

Podle společnosti Doosan poskytuje telematický systém DoosanCONNECT zákazníkům významné výhody poskytnutím provozních dat, které pomáhají zvyšovat efektivitu, například změnou doby nečinnosti stroje na základě spotřeby paliva, zabezpečení a bezpečnosti stroje.

Systém může podporovat několik strojů Doosan na různých místech, což pomáhá zákazníkům sledovat míru využití strojů a posoudit, zda se používá správná kombinace strojů; může také vést řidiče a pomoct jim efektivněji používat zařízení a lokalizovat náhradní stroje v případě údržby nebo poruch, a to vše pod záštitou výkonných systémů ochrany proti krádeži a znovuzískání odcizených zařízení. Zákazníci mohou sledovat fyzické umístění svých strojů Doosan a zajistit, aby byly tam, kde mají být, a tím předcházet krádeži zařízení.

Doosan navrhl kolový nakladač DL280-5 speciálně pro zemědělské činnosti

Provozní data poskytují majitelům rovněž přehled o monitoringu palivové účinnosti stroje a zvoleném režimu výkonu v různých aplikacích. Tato data se využívají při rozhodování, zda má operátor provést nějaké změny a provádět stejnou práci s menším množstvím paliva. Stroje Doosan poskytují operátorům různé režimy výkonu, a ti si mohou pak vybrat ten nejlepší výkon pro dané aplikace.

Pokud se vyskytne problém, systém DoosanCONNECT upozorní majitele, a tím pomáhá zkrátit prostoj stroje. Webová stránka hlásí chybové a varovné kódy, a majitelé nebo jejich prodejci jsou pak lépe připraveni na řešení problému, protože mají více informací o závadě stroje. Prodejci společnosti Doosan mají možnost vidět informace o problému na webu DoosanCONNECT a diagnostikovat problém, aniž by byli fyzicky na stejném místě jako stroj.

Díky všem informacím dostupným ze systému DoosanCONNECT mohou majitelé firem provádět lepší odhady v odpovědích na pobídky a při plánování pracovních úkolů. Přesné zprávy o využití stroje, jako je počet hodin, kdy byl stroj použit pro určitou práci, pomáhají majitelům reagovat na nové obchodní příležitosti.

Zpět na blog
Zpět na blog
February 13, 2023
Loading